У закладі створено належні умови для організації гарячого харчування учнів.  Їдальня розрахована на 50 посадкових місць.

Матеріально-технічна база і обладнання харчоблоку загалом відповідають нормативним санітарно-гігієнічним вимогам. Усі продукти, які завозять у їдальню  мають супровідні документи, що засвідчують їх якість. Також створено належні умови для  зберігання усієї продукції. 

Харчування учнів проводиться у відповідності до примірного двотижневого меню, погодженого у Держпродспоживслужбі. Учні 1-11 класів обідають за  графіком у три зміни. Режим харчування розроблено відповідно до вимог Постанови №50 від 22.08.2020р. Головного санітарного лікаря України.

Також здійснюється бракераж сирої продукції. 

Вартість обіду у їдальні становить 10 гривень. 

Для здобувачів освіти 1-4 класів встановлено плату для батьків у розмірі 60% від встановленої вартості харчування на день.

 Забезпечено безкоштовним харчуванням наступні категорії дітей: 

            -  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях;

- дітей-інвалідів; 

      - дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах; 

     - дітей, батьки яких безпосередньо беруть участь, брали у проведенні антитерористичній операції або загинули в зоні АТО;

- дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»;

  Зменшено на 50% розмір плати за харчування для батьків, які мають трьох і більше дітей. 

Страви завжди подаються свіжими та гарячими.