У закладі створено належні умови для організації гарячого харчування учнів. Їдальня розрахована на 50 посадкових місць.
Матеріально-технічна база і обладнання харчоблоку загалом відповідають нормативним санітарно-гігієнічним вимогам. Усі продукти, які завозять у їдальню мають супровідні документи, що засвідчують їх якість. Також створено належні умови для зберігання усієї продукції.
Харчування учнів проводиться у відповідності до примірного двотижневого меню, погодженого у Держпродспоживслужбі. Учні 1-11 класів обідають за графіком у три зміни. Режим харчування розроблено відповідно до вимог Постанови №50 від 22.08.2020р. Головного санітарного лікаря України.
Також здійснюється бракераж сирої продукції.
Вартість обіду у їдальні становить 10 гривень.
Для здобувачів освіти 1-4 класів встановлено плату для батьків у розмірі 60% від встановленої вартості харчування на день.
Забезпечено безкоштовним харчуванням наступні категорії дітей:
- дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях;
- дітей-інвалідів;
- дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються в інклюзивних класах;
- дітей, батьки яких безпосередньо беруть участь, брали у проведенні антитерористичній операції або загинули в зоні АТО;
- дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям»;
Зменшено на 50% розмір плати за харчування для батьків, які мають трьох і більше дітей.
Страви завжди подаються свіжими та гарячими.